Scm Music Player

cursor

Love

Friday, May 25, 2012

"1st GiveAway by Nabila Medan"


Hye semua ! ^^ Tadi,mase nad da sampai kat dashborad nad tu..ade 1 comment needs to be moderated..nad pon hepi la..pasty,rupe-rupenye,kawan nad yang komen..die kate anda ditag dalam GA kak nabila ni. Hmm..nad fikir,sebelom ni,nad x pena pon join GA ... dan ini merupakan kali pertamanye nad join. Ye la,mane x nye..asyik join segmen and contest je kan..huhu..

Syarat-syarat untuk join GA ni pon senang je. Hadiah die pon menarik jugak. Yang paling nad suke sekali ialah yang Lomo Camera tu,mane x nye..kamera kot ! Sape yang x nak kan ? Selain tu,banyak lagy hadiah-hadiah yang menarik untuk pemenang. Kate kak nab, mungkin hadiah akan bertambah..waa..memang bes la.. 

Korang nak join x ? Join la ! Kalau lagy ramai yang join,lagy meriah la GA akak nabila ni ! ^^


Okay...korang halakan korang punye tetikus tu dekat banner tu ..
Haa..cantik kan banner yang kak nab buad ? Sedapje mate memandang..
Bile korang tekan je banner tu .. automatik ia akan sampai ke tempat yang dituju..

Kali ni..nad nak tag..

cikyayastory.blogspot.com
ceritasafura.blogspot.com
alinjamil01.blogspot.com

Okay..join ea GA ni..bye ^^


2 comments:

  1. Salam dear,

    Jom sertai "saya dan skirt". Ambil gambar anda dengan skirt secara creative dan anda mungkin menang. maklumat lanjut visit

    http://raspberrymerah.blogspot.com/2012/05/contest-saya-dan-skirt.html

    :)

    ReplyDelete
  2. salam..jangan lupa tau join giveaway paling hebatttttttttt ni . :) => http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/05/random-giveaway-by-cik-fie_26.html

    ReplyDelete